Webinar

Gratis webinar: Lær 5 videnskabeligt testede redskaber du kan tage i brug i dag for at styrke dit parforhold

Livet med børn er fantastisk … og på samme tid helt utroligt udfordrende. Tiden, hvor I bare var to, der kunne gå ud, når I havde lyst, eller tage en slapper på sofaen med en hyggelig serie en hel søndag, er pludselig blevet overhalet indenom af madpakker, lektielæsning, vasketøj og endeløs planlægning. Det slider på rigtig mange parforhold, og skilsmisseraten er oppe på 46%. Heldigvis kan DU gøre noget ved det – allerede i dag.

Meld dig til vores gratis webinar, hvor vi fortæller dig 5 håndgribelige redskaber, der er nemme at forstå, huske og bruge i din hverdag – til at styrke parforholdet, genskabe intimiteten og skabe større tryghed for jeres børn.

Hent din freebie " "


Det kommer du til at høre om

  • Hvad er kærlighed?

  • Hvordan samspilsmønstre begrænser os?

  • Hvad der får os til at

  • Hvordan du kan styrke dit parforhold med viden om de 5 kærlighedssprog?

  • Hvad er vigtigt du har fokus på, for at bevare trivslen i dit parforhold?

Dine undervisere

Mette Drejer er stress- og trivselscoach. Hun er specialiseret inden for trivsel for forældre til børn med særlige behov. Som mor til 3 børn, de to med medfødt handicap, har hun på egen krop erfaret, hvad trivsel i parforholdet betyder for hele familiens trivsel.

Tidtiltrivsel.com

Charlotte Nielsen er familieterapeut. Hendes speciale er relationelle samspil. Til dagligt arbejder hun primært med par og familier, både i kommunalt regi og som privat praktiserende. Hun er mor til to piger, og kæreste med en selvstændig fotograf.

RelationsTerapeuten.dk

Mette og Charlotte er iværksætterne bag StyrkParforholdet.dk, og sammen ønsker de at slå et slag for at bringe den høje skilsmisseprocent ned i DK (48%!).

De 5 råd har rødder i vores 2-dages kursus for par, der vil redde deres parforhold

STYRK DIT PARFORHOLD PÅ 2 DAGE OG UNDGÅ SKILSMISSE – UDEN AT GÅ I TERAPI