Webinar

Gratis webinar: Lær 5 videnskabeligt testede redskaber du kan tage i brug i dag for at styrke dit parforhold

Livet med børn er fantastisk … og på samme tid helt utroligt udfordrende. Tiden, hvor I bare var to, der kunne gå ud, når I havde lyst, eller tage en slapper på sofaen med en hyggelig serie en hel søndag, er pludselig blevet overhalet indenom af madpakker, lektielæsning, vasketøj og endeløs planlægning. Det slider på rigtig mange parforhold, og skilsmisseraten er oppe på 46%. Heldigvis kan DU gøre noget ved det – allerede i dag.

Se webinaret her

Se webinaret og få 5 stærke råd, der kan inspirere dig til at blive sammen med din partner.

Det kommer du til at høre om

  1. Det, du gør, gør en forskel

  2. Stå sammen om det der presser parforholdet

  3. Samspilsmønstre (negative)

  4. Forstå hinandens kærlighedssprog

  5. Kærlighed i handling.

STYRK DIT PARFORHOLD PÅ 2 DAGE OG UNDGÅ SKILSMISSE – UDEN AT GÅ I TERAPI

De 5 råd i webinaren har rødder i vores 2-dages kursus for par og fordi du har taget dig tid til at se med på webinaren får du en rabat på 900,- på kurset.


Du får altså to dage med din partner for bare 2.500,- inkl. moms pr. par inkl. kursusmaterialer og forplejning - Normalpris 3.395,- (Få rabatkoden i webinaret)

Parkursus (PREP) forløber over to dage og varer i alt 14 timer.

Det foregår begge dage kl. 9-16.

Sted: Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Der er max. 10 par pr. hold.

Læs mere om kurset her


Sæt (X) i kalender i weekenden den 20. - 21. november 2021 og tilmeld dig nu!

Dine undervisere

Mette Drejer er stress- og trivselscoach. Hun er specialiseret inden for trivsel for forældre til børn med særlige behov. Som mor til 3 børn, de to med medfødt handicap, har hun på egen krop erfaret, hvad trivsel i parforholdet betyder for hele familiens trivsel.

Tidtiltrivsel.com

Charlotte Nielsen er familieterapeut. Hendes speciale er relationelle samspil. Til dagligt arbejder hun primært med par og familier, både i kommunalt regi og som privat praktiserende. Hun er mor til to piger, og kæreste med en selvstændig fotograf.

RelationsTerapeuten.dk

Mette og Charlotte er iværksætterne bag StyrkParforholdet.dk, og sammen ønsker de at slå et slag for at bringe den høje skilsmisseprocent ned i DK (48%!). Ja og så er de begge certificeret i afholdelse af parkurset PREP.